Δωδώνη
Hall of brands
Παπαμάνος
Γκλινάβος
Lexis Edu
Μπαράτσας
Παπαδόπουλος Βικος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 (01/7/2024 08:10)

  Ύστερα από την 26/06/2024 σχετική απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσής μας, για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί ηλικίας ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσής μας:

1)   Συμμετοχή ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών.

   Στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες απο 1/1/2004), οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

   Στην Β΄ κατηγορία, στην αρχική ενδεκάδα θα συμμετάσχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών (γεννηθέντες από 1/1/2004), οι οποίοι θα αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

  Σε περίπτωση αντικατάστασης (αλλαγής) αυτού, για οποιαδήποτε αιτία (τραυματισμός κ.λ.π.) ο αντικαταστάτης   θα   πρέπει   να   είναι   και   αυτός   κάτω   των  20  ετών  και  σε  περίπτωση  που  στους αναπληρωματικούς δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών  τότε η ομάδα θα συνεχίσει τον αγώνα με τον ανάλογο μειωμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση κόκκινης κάρτας ποδοσφαιριστή κάτω των 20, η ομάδα θα αγωνίζεται χωρίς να έχει στη σύνθεσή της απαραίτητα ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών.

  Τυχόν χρησιμοποίηση, που αντίκειται στους παραπάνω περιορισμούς και μετά από υποβολή ένστασης αντιπάλου Σωματείου, ή κάθε τρίτου που έχει έννομο συμφέρον, η υπαίτια ομάδα θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπονται από το Άρθρο 23 του Κ.Α.Π.