Δωδώνη
Παπαδόπουλος Βικος
Lexis Edu
Hall of brands
Γκλινάβος
Μπαράτσας
Παπαμάνος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Ανακοινωση Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ (05/10/2022 14:00)

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ε.Π.Ο.που διεξήχθη στις 30/9/2027 στην Αθήνα με ψήφους 57 υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά αποφάσισε την διακοπή των Πανελλήνιων και τοπικών Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εκφράζοντας την αντίθεσή της στην εφαρμογή του Νόμου που απαγορεύει την συμμετοχή Σωματείων στα πρωταθλήματα αν δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α..

Ως Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ, θέλουμε η απόφαση να αξιολογηθεί ουσιαστικά και "βλέποντας" ακόμη πιο μπροστά, τονίζοντας σαν βάση και ουσία έχει την διαφύλαξη του Αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Τούς Κανόνες που καθορίζουν το σωστό και δίκαιο τρόπο της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων καθορίζει το Καταστατικό της επίσημης Ποδοσφαιρικής Αρχής του τόπου, δηλαδή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Καταστατικό που αναγνωρίζεται και από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες των FIFA και UEFA.

Κανείς άλλος δεν μπορεί να επιβάλλει ποδοσφαιρικές αγωνιστικές τιμωρίες. Κανείς άλλος δεν μπορεί να απαγορεύει σε ερασιτεχνικά Σωματεία να αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικές Διοργανώσεις εφόσον κατέχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση. Κανείς άλλος δεν μπορεί να απαγορεύει σε ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών να αθλούνται και να αγωνίζονται.

Στόχος της Ε.Π.Ο. και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων η διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής γιορτής κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της χώρας μας. Πέραν της φόρτισης και της αγωνίας των Ερασιτεχνών Παραγόντων, Ποδοσφαιριστών, Προπονητών και φιλάθλων, λόγω της απόφασης, που δικαιολογημένα δημιουργείται, όλοι μαζί αυτήν την κρίσιμη στιγμή για το καλό του ποδοσφαίρου μένουμε ενωμένοι.

Γιατί αν σήμερα ζητούν αυτό, στο μέλλον τι άλλο μπορούν να μας ζητήσουν άραγε;