Δωδώνη
Παπαδόπουλος Βικος
Lexis Edu
Παπαμάνος
Μπαράτσας
Hall of brands
Γκλινάβος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (29/5/2018 00:39)

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Α' – Β' – Γ' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή τους και χάρισαν σε όλους μας μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά, με σπουδαίους αγώνες και έντονες συγκινήσεις. 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις ομάδες που με σκληρή και μεθοδική δουλειά πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της περιόδου, είτε αυτό αφορά τον προβιβασμό σε ανώτερη κατηγορία ή την παραμονή, είτε και το ωραίο ποδόσφαιρο που κατάφεραν να παρουσιάσουν. 

Αλλά και οι ομάδες, που στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν μπορεί να μην εκπλήρωσαν τους αρχικούς τους στόχους, πρέπει με ποδοσφαιρική υπομονή και επιμονή να αξιοποιήσουν την πείρα από τη φετινή χρονιά και να προετοιμαστούν με πλάνο και αισιοδοξία για τη σεζόν που έρχεται.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πάντοτε θα έχει νικητές και ηττημένους. Το αίσθημα της ευχαρίστησης όμως για το ότι ακόμη μια χρονιά ασχοληθήκαμε με το άθλημα που αγαπάμε, είναι πιο δυνατό από το πρόσκαιρο μιας νίκης ή μιας ήττας.

Η ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ εύχεται σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, και προσδοκά σε μία ακόμη πιο όμορφη ποδοσφαιρική περίοδο!