Παπαμάνος
Δωδώνη
Lexis Edu
Hall of brands
Μπαράτσας
Παπαδόπουλος Βικος
Γκλινάβος

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Για την 1η Περιφερειακή Συνάντηση για το Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου (27/2/2018 03:48)

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ευχαριστούν όλους τους εκπροσώπους των Ενώσεων, τα σωματεία και τις Ακαδημίες, τη διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων καθώς και όλους τους προπονητές από τα Γιάννενα και τις γύρω περιοχές που τίμησαν με την παρουσία τους την 1η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα. 

Η παρουσία στη συνάντηση, το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση όλων των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, καθώς φυσικά και η συμβολή στη συζήτηση με τις απόψεις που εκφράστηκαν, αποδεικνύουν πως η ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι υπόθεση όλων μας και με την κοινή μας δράση θα την κάνουμε πραγματικότητα. 

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο με στόχο να τοποθετήσουμε το ποδόσφαιρο στο επίκεντρο της εκπαίδευσης και της διασκέδασης των νέων παιδιών, να προσεγγίσουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες με ίσες ευκαιρίες συμμετοχής, να προβάλλουμε και να διαδώσουμε τις αξίες του ποδοσφαίρου μέσα από εξωστρεφείς και ποικίλες δράσεις, να βελτιώσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας σε όλες τις βαθμίδες, και, εν τέλει, να αυξήσουμε κι άλλο τη δημοτικότητα του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.